Dagens tråkigaste blogg

Dagens tråkigaste blogg blev... Engla's Showroom. Lite reklam kan hon få: http://annamirjamaria.blogg.se/

Jag baserar detta inlägg på en grundlig undersökning av alla bloggar, framförallt de i modefacket eftersom de har en naturlig plats på listor av alla de slag... som mest aktiva OCH tråkigaste.

Vad kan 1000 ord som inte en bild kan? De kan till exempel binda upp hjärnan och tvinga på den aktivitet.
Vad kan en modebild göra som inte 1000 ord kan? Den kan få en svagsint person att gå för att handla och kopiera modellen på bild. Självkänsla stavas inte mode, går inte att köpa för pengar.

Skriv hellre 1000 ord om dina våndor än visa mig din vackra utsida. Eller komplettera din bild med 1000 ord för den gamla devisen håller inte alltid.

Tack till de som kommit med bidrag i omröstningen till dagens tråkigaste blogg - ni har säkert sett mobbningsTV och känt er manade att rösta, gott! Ni som svarade, visade empati och inte ville tillstå en nominering - vad fint! Men ibland kan alla behöva en spark på valfritt ställe för att resa sig upp till eller segna ner på en stilistisk nivå som visar känsla, djupt hämtad.

Försök nå över och bortom, inom och utom. En blogg kan bli bättre med ett frotterande av fantasin! 

Kanske kan även 1000 ord få någon svagsint person att gå och köpa något. Vi knäpper händerna i en bön för de svagsinta

Kommentarer
Postat av: Anonym

snälla. om du inte gillar mode så behöver du väl inte läsa just modebloggar? läs om det som intresserar dig ffs & att rösta ut dagens tråkigaste blogg..hur moget är det egentligen? och dessutom måste detta vara den sämsta blogg ever.

2007-07-31 @ 14:58:26
Postat av: Karin

tack för att det inte blev min!

Postat av: Mästaren och Margarinet

Svagsinta personer skriver anonymt p g a ryggradsbrist. Nej, skämt åsido, modebloggare måste få höra kritik, precis som jag tar emot din. En djupare modeblogg skulle säkert vara läsvärd, men jag har inte
sett någon sådan ännu, eller... en har jag sett, men den gör jag inte reklam för eftersom den är min egen. "Hur moget är det egentligen?" - är ett retoriskt knep som många använt från årskurs 6 och framåt. Jag tar emot det som ett tecken på att både jag och den anonyme skribenten har sin ungdom kvar.

2007-07-31 @ 15:22:50
URL: http://mastarenomargarinet.blogg.se
Postat av: Emma

Att märka ut en blogg som tråkig känns inte särskillt meningsfullt.
men alla har vi delad smak :)

2007-07-31 @ 16:23:23
URL: http://meay.blogg.se
Postat av: Rana

Du skriver att du baserat det här på en grundlig undersökning. Hur gick denna undersökning till undrar jag?
Om man tycker att en blogg är tråkig eller inte är väldigt individuellt, och svårt att mäta. Och med tanke på att englas blogg har flera tusen läsare varje dag så antar jag att din undersökning gått en smula snett. Jag är själv ingen läsare av hennes blogg, men jag är samtidigt trött på att läsa tomma inlägg som enbart går ut på att smutskasta henne och få henne att framstå som dålig när det är läsaren själv i fråga som felet ligger hos.
Och angående de tusen orden och bilden.
Om englas blogg en dag enbart bestod av ord och inga bilder, hur många läsare tror du att hon då skulle ha kvar efter några månader? Jag tror att hennes läsarskara skulle minska, vilket lämnar det här inlägget till att enbart gälla som din åsikt och inte mycket mer.

2007-07-31 @ 17:21:41
URL: http://jagochkarl.webblogg.se
Postat av: Rana

Du skriver varför du gjort din undersökning, men fortfarande inte hur.
Nåja, det spelar ingen roll. "de bildbelagda bloggarna som skrapar på mänsklighetens yta är för många". Än en gång, din åsikt. Sanningen är den att antalet modebloggar vuxit i takt med intresset, därför är din syn på "för många" helt personlig. Men jag kan hålla med dig i vissa saker, speciellt det där med originalitet. Men att kräva att en bloggerska ska vara originell är som att kräva att en människa ska vara originell. Och det gör man bara inte. I slutändan kommer personen i fråga ändå bara skriva om vad som intresserar denne. Och låt det då vara Asos senaste nyheter eller kanske La Redoutes. Det är fel som läsare att kräva att en blogg ska skriva annorlunda, med tanke på att läsare aldrig tryckt bloggen i ditt ansikte och tvingat dig att läsa. Vill du ha något mer filosofiskt och svårsmält finns det gott om andra forum ute på nätet, för att inte tala om modeanalyserande böcker och tidskrifter.

2007-07-31 @ 17:47:53
URL: http://jagochkarl.webblogg.se
Postat av: Hanna Fridén

Varför gör du så här? Inser du inte bara att du är elak? Kan du inte försöka bedriva en seriös debatt istället för att komma med elaka påhopp? Skriv inlägg som handlar om varför du tycker att mode är dåligt istället för att hoppa på individer, för jag tror knappast att det här kommer leda någon vart och jag, som bedriver seriös debatt mot stränga ideal, idealpress och likriktade... ja, du förstår, jag blir ledsen, för när folk gör sånt här så förstör de för oss andra.
Som när vissa som kallar sig feminister skriker att alla män är djur, det förstör för oss andra i feminsitdebatten i en kamp för jämställdhet.
Dessutom är det elakt och ganska barnsligt.

2007-07-31 @ 18:06:52
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Mästaren och Margarinet

Jag är inte elak. Jag försöker sprida ordet att modebloggar kan bli något mer och större och fram tills dess att de blivit det(när jag hittar sådana exempel lär jag låta dem gnistra i all sin prakt) kan jag inte undlåta att klanka ner på dem. Din blogg är något mer än bara en modeblogg och det diggar jag. Hoppas att fler tjejer ser att du har diverse uppslag på din sida som kan intressera. Kanske kan du vara ett exempel på mer fantasirika bloggar?

2007-07-31 @ 18:32:23
URL: http://mastarenomargarinet.blogg.se
Postat av: TN Pas Cher

<a href="http://www.niketnrequinpas-cher.com">Nike TN</a>

<a href="http://www.niketnrequinpas-cher.com">Nike Tn Pas Cher</a>



<a href="http://www.new-tnpascher.com">Nike TN</a>

<a href="http://www.new-tnpascher.com">Nike Tn Pas Cher</a>



<a href="http://www.francetnpascher.com">TN Pas Cher</a>

<a href="http://www.francetnpascher.com">Nike tn 2011</a>

<a href="http://www.francetnpascher.com">Tn foot locker</a>



<a href="http://www.niketnpascher2012.com">Nike TN Pas Cher</a>



<a href="http://www.tnrequintnpascher.com"> TN Requin </a>

<a href="http://www.tnrequintnpascher.com"> TN Pas Cher </a>

<a href="http://www.tnrequintnpascher.com"> Nike TN </a>

<a href="http://www.skytnn.com/"> Nike air max </a>

<a href="http://www.skytnn.com/"> TN REQUIN </a>

<a href="http://www.skytnn.com/"> Puma Pas Cher </a>

2012-03-29 @ 04:46:47
URL: http://www.tnrequintnpascher.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback