Je m'en fous

L'Avenir
un seul mot
l'avenir
et après
je m'en fous
pourquoi écouter les minables
pourquoi se réveiller
pour un destin de con
je m'en fous

Kommentarer
Postat av: evelina

läste din kommentar i annapannas blogg om du o din kära träffades! Oerhört gulligt att ni ska gifta er nu, men jag förstår att ni inte berättar hur ni träffades =)

Postat av: Hanna Fridén

Vilken otroligt löjlig bitterhet. Nu skulle jag vilja fråga dig, vad är det du syftar om förutom det faktum att jag berättar om mina intressen, mitt liv och mitt jobb? För, jag skryter inte, upphåller mig inte över andra och skriver regelbundet om mina pinsamheter och tillkortakommanden. Det är hemskt, hemskt uppenbart att du bara är en bitter fan. en jävligt bitter fan, och du kanske borde tänka över lite varför du tycker att det är så hemskt att folk delar med sig? Det är kanske du själv, som saknar ödmjukhet, när du kommer och vill sätta dig över andra sådär? Ja, det skulle jag tro. Tänk efter lite.

2007-07-25 @ 20:18:18
URL: http://frankincense.blogg.se/
Postat av: Nina

hahah klart den skulle!

2007-07-25 @ 22:41:27
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Hanna Fridén

"Lilla fröken". Där har vi återigen en översittarfras, imponerande. Jag har aldrig, som du, idkat översittarfasoner mot andra. Kanske på grund av att jag värdesätter människor lika högt; ända tills dess att de gör varandra illa. Om du nu tycker att mode, trend och utseendeidkande är så hemskt, vilket jag antar är det du reagerar på, ja, då vill jag istället uppmuntra dig till att försöka göra något konstruktivt mot problemet. Jag antar att du tycker att droger är dåligt också, men går du fram till en drogberoende och kallar dem för fula saker? Nej, det hoppas jag verkligen inte, då vilken människa med ens en smula sympati i kroppen förstår att det inte är rätt väg. Men något som gör mig arg? Ja, det är att du försöker göra dina mobbarfasoner till något fint, sätta dig själv på en piedestal, hävda att du är bättre. Men jag är hemskt ledsen, du är fortfarande bara någon som vill mobba, vilket framgår tydligt när du bara vill spy galla och inte försöka göra något gott.
Eller vad tror du att dina kommentarer ska åstakomma? Antingen gör du folk irriterade eller ledsna, och det tycker du är bra? Eller?

2007-07-26 @ 01:26:29
URL: http://frankincense.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback