Vapenkontroll

I den bästa av världar, det vill säga i USA, letar man nu en syndabock. Hur kunde Virginia Tech inte upptäcka Cho Seung-Huis psykiska problem innan? Problemet ligger hos skolan, inte hos myndigheterna som tillåter vapen i den utsträckning de gör. Det är inte vapnen, säger NRA, det är människorna som dödar.

Det finns nästan lika många vapen som människor i den bästa av världar. Kanske skulle man tvinga alla bära vapen för då kunde ju någon avvärja en massaker som den vi just fasat över. Det låter som en klok lösning, inte sant?


Kommentarer
Postat av: Therrorese

Hmmm...Antingen blir det ännu fler massakrer eller oxå så hjälper det eftersom ingen skulle få chans att skjuta ihjäl 32 personer innan han själv blev skjuten...Hm, dilemma...

Postat av: bubbafett

Klart som fan att amerikanerna ska ha fler vapen. Ge dem vars ett eller varför inte ge dem vars två. Skrik sen TERRORIST, SE UPP!!! och det hade funnits en halv kontinent som kunde utnyttjas av människor som inte bara vill förstöra vår miljö, kriga eller äta sig feta......fast å andra sidan....vilka ska då Borat göra till åtlöje?

2007-04-19 @ 20:33:47
Postat av: Mästaren

Bubba - nu ska vi inte gå till överdrift här. Jag har träffat en trevlig amerikan, nej, faktiskt fler. Jag vill inte att de ska gå åt!

Therrorn - Mitt förslag på lösning var högst ironiskt menat. Vapen gör bara gott när de används mot älgar. Mmm... tänk om McDo kunde fixa fram älgburgare på menyn, då skulle jag gå dit!

2007-04-20 @ 16:25:33
Postat av: bubbafett

Okey det finns ett par bra amerikaner, dessutom är det jäkligt kul att generalisera, vara fördomsfull och göra sig rolig på andras bekostnad- nästan lika roligt som att ljuga.

2007-04-20 @ 16:49:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback