Sverigedemokrater

Jag har länge undrat över vilka människor det är som skriver upp sig själv på en medlemslista över Sverigedemokraterna eller bara röstar på dessa rädda stackare. Vad har de för upplevelser av möten med invandrare? Fick de inte tillräckligt med sötsur sås på sin kinamat? Smakade kebaben för starkt? Hade de svårt att förstå, blev rädda för, en uppjagad man vars sinnestillstånd kunde hänföras till något missförhållande, till exempel att denne inte fick komma på anställningsintervju på grund av sitt efternamn?

Kanske ser man som Sverigedemokrat de kulturella förhållandena bakom vandalismen i Rosengård. Vad låg det för kulturella förhållanden bakom min ungdoms vandalism? När rutor gick sönder, dörrar, väggar blev taggade?

Jag har klarblå ögon och är blond, reslig, vältränad - en arier kan man tycka, Sverigedemokratsmaterial tycker Jimmie. Men ack nej. Om vi slutar tro på att det handlar om individer med självständiga val som utför handlingar då kan vi lika gärna skaffa oss en Putin eller en Påve. Jag skriver aldrig under för något så perspektivlöst.

Istället skrev jag på för Svenska Afganistan Kommittén, som ger pengar till de som inte har några goda livsutsikter.

Kommentarer
Postat av: Ellinor

Jepp när det gäller shopping är jag absolut en dödsängel! :)

Postat av: Malin

Hmm du kanske kan kapa topen.. sy om kjolen till ett par shorts så sitter det nog som ett smäck ;) hahaha

2007-04-24 @ 14:24:41
URL: http://thisismyown.blogg.se
Postat av: ' CAROLIN

nemen se på fan, en kille i min blogg? de är VÄLDIGT ovanligt :D de är helt fantastiskt o ha en son! eller en dotter med snopp är de, haha. vi va på special ultraljud för o kolla kön o de va en tjej till 98 %, ut kom LEO! hoppas de blir er tur snart, barn är ovärdeligt!

2007-04-24 @ 14:35:00
URL: http://C4ROLIN.blogg.se
Postat av: Lari

Nä, en kall en är aldrig fel..men det är inte direkt så att man tankar på vätskedepåerna heller.. tvärtom.. vätskedrivande ju..=) Norrland blev det för att jag blev erbjuden jobb här, och jag har alltid velat uppleva norrland.. är ju en naturmänniska som älskar lugnet..=)

2007-04-24 @ 14:55:58
URL: http://webkocken.blogg.se/
Postat av: Nina

ja det är ju synd att man inte kunde få göra om den igen, så mkt jag iaf skulle gjort annorlunda, speciellt i klädväg.. heh.

2007-04-24 @ 15:01:21
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Ezgi

Nu får du nog kika på det hela igen...http://sv.wikipedia.org/wiki/Karneval

2007-04-24 @ 15:13:30
URL: http://svartanka.blogg.se
Postat av: Pernilla

Japp jag ska försöka skriva något vettigt i min blogg inom en snar framtid ;) Men jag vet inte om vad, nåt förslag? haha

2007-04-24 @ 15:19:03
URL: http://pernillaaa.blogg.se
Postat av: Tuss

äntligen nån som inte är som alla andra

2007-04-24 @ 15:42:50
URL: http://nestea.blogg.se
Postat av: Lari

Mm.. det är inget fel på Österlen heller.. jag har tillbringat en hel del tid i de trakterna med.. bodde ju i Yngsjö när jag var liten.. o då blev det att man åkte neråt Österlen ibland...

2007-04-24 @ 16:04:17
URL: http://webkocken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback